Uw huis beveiligen, de nieuwste oplichterstrucs en andere wetenswaardigheden.

 

Het blijft opletten, zeker, als u met vakantie gaat.

Met het aanscherpen van de beveiligingen, scherpen oplichters (https://www.seniorweb.nl/nieuws/mail-over-openstaande-boete-cjib-is-nep) hun praktijken ook aan. Het is echt de bedoeling dat u op de hoogte blijft van de nieuwste trucs om uzelf te beschermen.

Hier vindt u de nieuwste trucs van oplichters. (https://www.anbo.nl/nieuws/veel-signalen-over-nieuwe-werkwijzen-van-oplichters) Hoe u uw huis kunt beveiligen (https://bieb.knab.nl/inkomsten-uitgaven/huis-beveiligen-tegen-inbraak-tijdens-je-vakantie-11-tips) tijdens uw afwezigheid. En wat u moet doen als u op vakantie bent opgelicht. (https://opgelicht.avrotros.nl/hulp/vraag-antwoord/artikel/zon-zee-en-zorgeloos-genieten-zo-bescherm-je-je-online-veiligheid-op-vakantie/?at_medium=email&at_emailtype=retention&at_campaign=avrotros_dmd_radar&at_send_date=20240605) Er zijn genoeg tips die iedereen zou moeten weten:

 

Uw Facebook (https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/bescherm-je-privacy-op-facebook-tips-tegen-identiteitsfraude-en-phishing)/Social media wordt ook door oplichters bekeken.Vermeld daarin vooral niet wanneer en waar u ergens naar toe gaat. Geen telefoonnummer en geen huisadres. En uiteraard geen bankgegevens of andere persoonlijke gegevens.

Lastig? Niet als u daarmee voorkomt dat u opgelicht wordt of dat uw huis leeg is bij thuiskomst...

oplichters-web oplichters-web
oplichting-21 oplichting-21